HomereligiecașrutDespre păsări în pericopa Șmini

Comments

Despre păsări în pericopa Șmini — 2 Comments

 1. Dar nu prepelite au fost pasarile consumate in pelerinajul prin desert, la un moment dat, la iesirea din Egipt? Doar nu ar fi trimis D-zeu mancare necurata poporului sau, ci numai lacomia oamenilor, a acelora razvratiti, pentru ca au mancat prea mult, deodata, a produs moartea lor in acea situatie, si mai ales neascultarea: D-zeu cred ca doreste sa ne obisnuiasca sa avem incredere totdeauna si totala in soarta pe care ne-a pregatit-o (indiferent de situatie si de consecinte).
  Daca doriti sa-mi corectati opinia, sa inteleg mai bine?
  Cu recunostinta,

 2. Dar in urma iesirii din Egipt, in pelerinajul prin desert spre Sinai, la un moment dat, nu prepelite au fost pasarile consumate?
  Doar nu ar fi trimis D-zeu mancare necurata poporului Sau? Ci numai lacomia oamenilor (a acelora razvratiti!) pentru ca au mancat prea mult, deodata, a produs moartea lor in acea situatie, si mai ales neascultarea.
  D-zeu cred ca doreste sa ne obisnuiasca sa avem incredere totdeauna si totala in soarta pe care ne-a pregatit-o si/sau a ingaduit-o; indiferent de situatie si de consecinte noi trebuie sa ne incredem si sa ascultam de D-zeu.
  Daca doriti sa-mi corectati opinia, sa inteleg mai bine?
  Cu recunostinta,
  (Am modificat mesajul anterior datorita unei greseli la adresa Numelui Sau; multumesc!)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d